20:07
Сколівські бескиди. Домашнє вино, молоко, сир, сметана, гриби, садовина, городина, чорниці, ожина.

Нас часто запитують, а де у вас можемо купити домашнє вино власної роботи, молоко, сир та сметану. Всі хочуть скоштувати, натуральний місцевий Еко продукт. А діти асфальту , мабуть не бачили живої корівки на очі.

В даній темі, пропоную ділитися контактами місцевих жителів, тих хто займається продажем та виготовленням власної продукції. Ділимося інформацією, з нами. (відредагую, та доповню даний топік).

Підказка:

У смт Верхнє Синьовидне , щочетверга (окрім свят) є невеличкий продуктовий ринок (відчинений до 12.00). Куди приїжджають продавці зі Сколе , Стрия , с.Труханів, зокрема, місцеві жителі.

В нашій місцевості, можна придбати домашнє вино, молоко, сир, сметану, гриби сушені, яблука, чорниці, малини, ожину та рибу. Городину, лікувальні трави та сувеніри. Аналогічний , великий ринок у місті Сколе щосереди. (окрім свят) При необхідності, запитати у місцевих "коли базар" біля "Стадіону". 

Виставляють на продаж , це все також при узбіччі дороги Київ-Чоп , на ділянці дороги Стрий - Славське. (гриби, сувеніри, чорниці, садовину). В місцевих магазинах, даної продукції немає.

Я повагою , Софія Гембара

 

 

Переглядів: 277 | Додав: Софія-Гембара | Теги: бескиди, Сувеніри Сколівські, ягоди, Карпати, гриби | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Якщо у Вас є щось цікавеньке, не забувайте пропонувати Ваш матеріал .