Управління туризму та курортів Львівської ОДА

Кемпінги Львівщини

Незабутні пригоди на природі.

Мрієте про справжню свободу та єднання з природою? Тоді кемпінг – це саме те, що вам потрібно! Відкиньте всі клопоти цивілізації та вирушайте назустріч незабутнім враженням. Львівщина з її мальовничими краєвидами та кемпінгами – ідеальне місце для такого відпочинку та ретриту.

Підготували для вас добірку найкращих локацій для кемпінгу в регіоні.

️ Креативна Резиденція МС6 • Сreative Residence MC6

Місце перезавантаження, синергій людини та природи, традиції та нових технологій, місце перетинів і народження нових ідей. Його співтворцями є подружжя архітекторів, які сміливо експериментують з різними типами житла.

Глемп МС6 відкритий для гостей вже третій сезон поспіль та має свою унікальну історію.

Під час однієї з толок власники задумали створити простір, який надасть відчуття гри, несподіваності, навіє спогади як будували дитячі халабуди, як там було затишно, безпечно, нариси тих камерних розмов в них. Замовили з Німеччини шатра Дзвін (натівські великі намети з натуральної провощеної бавовни), змайстрували деревʼяні тераси, меблі, трішки старовини з Косівщини назбирали і згодом відкрили задумане.

В Глемпі для користування є зона кухні, грилю, душі з теплою водою, санвузли як вдома. На терасі з накриття можна валятись в гамаках, працювати, просто бути і дивитись гори.

Команда МС6 організовує авторські творчі заходи, воркшопи, пленери, фестивалі та віднови для військових. Отож можна долучитись до цих подій або просто завітати на Глемп МС6 з друзями, близькими чи побути самому в тиші гір.

Розташування: смт. Славсько

Телефон: +38 097 6562285

Інстаграм: https://www.instagram.com/residence_mc6/

️ Мала Річка, кемпінг

Кемпінг розташований на мальовничій галявині з видом на гору Парашку. Це місце ідеально підходить для поціновувачів піших прогулянок, веломандрівок та інших активностей. Незважаючи на дикий формат, тут є всі необхідні зручності: душ та вбиральні, кухня, кафе, зона для барбекю.

Туристична локація постійно розвивається та пропонує своїм гостям нові можливості для комфортного відпочинку.

У цьому сезоні з’явились екзотичні Safari-тенти для проживання. Ці намети просторі та надійні, з широкою терасою, яка дарує неперевершений краєвид на гору Парашка. Можна зупинитись у дерев’яних бунгало, кожне з яких має власну терасу з видом на гори, зручне двоспальне ліжко та електрику.

Глемпінг намети тепер розташовані на затишній трав’яній терасі зі столом. Це ідеальний варіант для компаній, які хочуть насолодитися природою разом.

Додатковим бонусом для гостей стане включений сніданок «шведський стіл». Ви можете насолоджуватися різноманітними стравами, від яєшні та вівсянки до нарізок сиру та овочів, без зайвого очікування на замовлення. Фільтр-кава та чай також входять.

Розташування: с. Корчин

Телефон: +38 097 2284979

Інстаграм: https://www.instagram.com/malarichka/

Сайт: ... Читати далі »

Переглядів: 31 | Додав: skole-podobovo | Дата: 09.07.2024 | Коментарі (0)