[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Продали квартиру в Києві, щоб створити ферму альпак в Карпат
skole-podobovoДата: Четвер, 02.01.2025, 12:11 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Адміністратор
Репутація: 0
Статус: Offline
https://www.instagram.com/khytra_stainia/

https://dou.ua/lenta...._pinned

«Мій неочевидний „козир“: те, що я — мама трьох дітей». Про роботу в ІТВ ІТ я працюю останні пʼять років. До цього близько десяти років працювала в інвестиційних компаніях — залучала в Україну міжнародних інвесторів, торгувала єврооблігаціями та акціями. Коли у мене з’явилася третя дитина, зрозуміла, що хочу зростання. Тому я повністю змінила індустрію, роль і професію.
Було два варіанти: або йти в агро і займатися трейдингом, або обрати ІТ. Спочатку здавалося, що мій досвід не зовсім підходить, та зараз я розумію, що проєктний менеджмент — це моє.
На співбесіді я навіть виявила неочевидний «козир», що я — мама трьох дітей. Знаєте, є стереотип, що краще не казати про дітей на співбесіді, бо вони можуть сприйматися як проблема: брак часу, лікарняні тощо. Але я вирішила сказати, що доволі непогано керую проєктами, бо в мене троє дітей. І це був момент вау-ефекту, коли було очевидно, що я «продала» свої навички. Тепер я розумію чому: якщо ти можеш одночасно справлятися з такими різними завданнями вдома, то на роботі це теж буде твоєю сильною стороною.
Я працюю у великій організації з різними напрямами і весь час зростала як горизонтально, так і вертикально: починала з Project Manager, переходила на більш технічні ролі. За відчуттями, я кілька разів змінювала свою діяльність, не змінюючи компанії.
Окрім роботи, вже понад два роки ми з чоловіком розбудовуємо та розвиваємо ферму альпак «Хитра стайня» на межі сіл Річка та Яворів в Івано-Франківській області.
«„Хитра“ — це про складність, нестандартний підхід і функціональність». Звідки назва та ідея фермиСтайня — це основа концепції нашого проєкту, вона в центрі всього, і саме тому ми обрали цю назву. А «хитра» — бо не проста: у ній живуть цікаві тварини альпаки, яких не так багато в Україні. До того ж стайня сучасна. Там є камери відеоспостереження, спеціальні поїлки та інші зручності. Завдяки цьому легко утримувати стайню в чистоті, а тваринам — комфортно жити. Тому «хитра» — це про складність, нестандартний підхід і функціональність.
Відео стайні зсередини, джерело: Instagram

Фото ділянки в Карпатах влітку 2021 року, джерело: Особистий архів

Агротуризм в Карпатах / тел. 0972972472 , 0951212632

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Текст повідомлення:
Код безпеки:
Немає родини/знайомих/друзів в Карпатах. А є бажання відвідати ці мальовничі куточки? Відпочиньте, від шуму та метушні міста. Просто приїжджайте до нас