[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Сколе / Skole » Сколе-місто курорт ! Історія
Сколе-місто курорт ! Історія
skole-podobovoДата: Середа, 28.04.2021, 10:23 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 484
Репутація: 0
Статус: Offline
Сколе-місто курорт !
Так було 100 років тому і так буде сьогодні !!!

На початку 20 століття з різних европейских країн до нас приїжджали люди на відпочинок та оздоровлення.
Сонячні Карпати радо вітали гостей чистим повітрям , річка Опір сцілювала своєю кришталевою водою,а містечко Сколе все процвітало і процвітало!
Сьогодні ситуація з екологією та відпочинком в Сколе м"яко кажучи змінилась .. Улюблені місця відпочинку багатьох поколінь, потребують систематичного догляду та чіткої стратегії розвитку ! Одним з таких мість відпочинку є Наша "Скала" або "Скеля", як її називають в народі.
Занедбані береги,засмічені пляжі ,не розвинута іфраструктура для відпочинку ,ось чим сьогодні в 21 столітті зустрічє сотні відвідувачів з різних куточків світу та сколівчан "Стара Скеля" !!!
Але Ми все можемо змінити !! Разом ! Головне мати бажання !!!
І туристи з задоволенням будуть приїжджати знову і знову ,все більше і більше. Туристична галузь дасть поштовх економіці міста і забеспечить сколівчан стабільним доходом ,а проживати та працювати в Сколе буде одне задоволення!!)

P/S Це все реально і не є "вища математика ".. Просто давате зробимо це поки молоді !) багато людей зімною погодяться і я це знаю тому ,що зустрічав Вас на вулиці МІСТА цими днями і був приємно здивований Вашими відгуками, але цього трошки за мало .. ЗРОБІТЬ ЩЕ ОДИН КРОК =прийдіть завтра 30 червня 2016 року, о 16 00 до нашої "Скелі" І своєю працею дайте початок розвитку галузі Агротуризму в м.Сколе. А далі буде продовження цієї справи.. Все в наших руках !! Дякую!


Агротуризм в Карпатах / тел. 0972972472 , 0951212632
 
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Сколе / Skole » Сколе-місто курорт ! Історія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Немає родини/знайомих/друзів в Карпатах. А є бажання відвідати ці мальовничі куточки? Відпочиньте, від шуму та метушні міста. Просто приїжджайте до нас