[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Сколе / Skole » У Сколівській громаді на Львівщині розробили застосунок (Skole Smart)
У Сколівській громаді на Львівщині розробили застосунок
Софія-ГембараДата: Четвер, 18.05.2023, 18:45 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Адміністратор
Повідомлень: 36
Репутація: 0
Статус: Offline
На Львівщині розробили застосунок для популяризації туризму «Сколе Smart». У ньому також є розділи про життя та побут Сколівської громади. Про це заступник мера Сколе Роман Чудійович розповів «Суспільному».

Завдання цього мобільного застосунку – привабити туристів та спростити їхнє перебування у громаді. Зокрема, він створений аби туристам було легше знайти житло та познайомитись із туристичними пам’ятками й маршрутами.

«В нас гарне місто, ми любимо своє місто. І готелів ніби вистачає тут, і природа дуже гарна в нас. Люди більше дізнаються через додаток про наш край», — каже жителька Сколе Ольга Климович.

У громаді розташовані різної складності туристичні маршрути Сколівськими Бескидами. Окрім того, Сколе — центр бойківської культури. Аби її дослідити можна розпочати із місцевого історико-краєзнавчого музею.

«Ви отримуєте таку початкову інформацію про це місце, про цей край, його історичні здобутки, його вагомі речі. Туризм, пов’язується із культурою однозначно, культури українського народу, зокрема, етнічної спільноти бойків, вона є унікальною», — зазначила керівниця музею «Сколівщина» Тетяна Зінкевич.

Гроші для цього застосунку виділили із туристичного збору за перше півріччя 2022 року. Вартість проєкту – понад 40 тисяч гривень.

https://www.lmn.in.ua/u-skoli....urystiv


Slava Ukrainie
 
Форум - Стрийського району (Сколівського) » Балачки навколо Сколе » Сколе / Skole » У Сколівській громаді на Львівщині розробили застосунок (Skole Smart)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Текст повідомлення:
Код безпеки:

Немає родини/знайомих/друзів в Карпатах. А є бажання відвідати ці мальовничі куточки? Відпочиньте, від шуму та метушні міста. Просто приїжджайте до нас