17:11
Кам’янецький водоспад Недалеко від села Дубина

Недалеко від села Дубина у Сколівському районі знаходиться найвідоміший водоспад Львівщини – Кам'янка, який зачаровує своєю красою та легкістю. Його назва невипадкова. Вона походить від струмкого потоку гірської річки Кам’янки. Водоспад розташований в мальовничій місцевості поміж лісистих схилів на території чарівного парку «Сколівські Бескиди». 

Його висота становить 7 м. Особливо активним він є навесні або літом після дощів, коли стає повноводним. Долина Кам’янецького водоспаду є не менш чарівною. Тут можна знайти печери, красиві скелі, джерела з мінеральною водою тощо. 

Неподалік від карпатського водоспаду є спеціальні місця відпочинку для туристів, які обладнані усiлякими зручностями. Добратися сюди зовсім не складно, адже від містечка Сколе до водоспаду всього лиш 7 км добре протоптаних ногами туристів стежок. 

На половині дороги до цього місця можна побачити джерела з лікувальною водою «Нафтуся». Її неодмінно варто спробувати кожному. 

В оточенні гір та красивої природи Кам’янецький водоспад стає чудовим куточком нашої планети, до якого хочеться повертатися знову і знову

 

Переглядів: 778 | Додав: skole-podobovo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Якщо у Вас є щось цікавеньке, не забувайте пропонувати Ваш матеріал .