Куди поїхати на вихідні: 

Гора Парашка являється найвищою точкою Сколівських Бескидів. ЇЇ висота сягає 1268,5 м над рівнем моря. Кажуть, якщо в безхмарну погоду уважно придивитися – то з неї видно славетний Львів, що розташований за 90 кілометрів. Почати шлях на гору можна з двох сторін її однойменного хребта Парашка, як з її західної сторони, з міста Сколе, так і з східної - з села Корчин, великої різниці тут немає, бо враження від побаченого не залежать від того, з якого боку маршруту ви приступили до подолання гори Парашки. Не важливо, кудою буде розпочато шлях, ключовими точками будуть: м.Сколе - г.Парашка 
Парашка розташована на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди», тому мандруючи звивистими стежками маршруту, починаєш помічати усе до окремих дрібниць, адже красу такого багатовікового дива нереально пропустити повз увагу. Вирушивши на зустріч краєвидам Українських Карпат поринаєш у цілковите єднання з гірською природою, що дає тобі кришталево чисту та нереально холодну річкову воду, гриби та ягоди, терпкі букові горішки, а головне живить морально своєю мальовничістю.

 

Переглядів: 787 | Додав: skole-podobovo | Дата: 01.08.2018 | Коментарі (0)

Вело мандрівка по маршруту с.Сколе - в. Кам"янка - с. Кам"янка - с. Сукіль - с. Козаківка - с. Буковець - с. Поляниця - скелі Довбуша (ночівля на скелях) - с. Труханів - с. Тишівниця - с. Межиброди - с. Верхнє синьовидне - с. Корчин - с. Крушельниця - с. Підгородці - с. Урич - замок Тустань (ночівля на Тустані) - с Урич - с. Підгородці - с. Крушельниця - с. Корчин - с. Верхнє синьовидне - с. Сколе. 


Зустрілися у Львові біля приміського вокзалу о 6 40. Зі Львова в Сколе їхали електричкою,в електричці познайомилися з веселим хлопцем Артемом. Всю дорогу розмовляли. Вийшли в Сколе, зайшли в Рукавичку закупитися. І по трасі до водоспада Кам"янка,дальше по селах і звернули через гори до скель Довбуша. Губилися,їхали по стежках які вели до обривів... . Знайшли правильну дорогу і почали по камінні спускатися з великого спуску (кожної секунди думали вот зараз розсипиться втулка або пробється камера) але зїхали до села Сукіль без втрат. Дальше поганій дорозі селами товкли велосипеди ( їхали як по стіральній дошці). 
Доїхали до скель Довбуша близько біля них поїли в кафе смачно, поставили палатку,розпалили вогнище,говорили до глибокої ніченьки. Проснулися і в дорогу до Тустані. 
Зі скель також були круті спуски до Труханіва. Доїхали до Тустані поїли смачно в кафе і заїхали на територію Тустані,поставили палатку і пішли на верх до замка на скелі. Захід сонця. Красота. Наступила ніч, ще раз піднялися на скелі пофотографували зорі. Полягали спати. Проснулися о 3 00. Було холодно. Почали збиратися і о 4 00 виїхали до Сколе. Ніч,туман,видимість 10 м.руки замерзають, різні тварити перед колесами перебігали дорогу. Було моментами страшновато.Десь о 5 00 в мене сів ліхтарик і я їхав за Остапом колесо в колесо щоб щось бачити. Доїхали щасливо до Сколе,посиділи на майдані незалежності,потім пішли грітися на вокзал. Відігрілися і пішли до Рукавички купити каву з булочками. Поїли. І о 9 20 приїхала електричка до Львова. 
Було весело! 
Віталій Максимович 
Остап Дячишин 
Загалом проїхали близько 100 км. 
Загальний набір висоти 1020 м.

https://www.youtube.com/watch?v=WYk1qslBimA

 

Автор: Віталік Максимович

Переглядів: 836 | Додав: skole-podobovo | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

Хочете знайти будинок щоб відпочити в Тишівниці на річці?

Ви попали саме туди!

Ми здаємо будинок в селі Побук яке є сусіднім селом , де легко добратися машиною!

Доба проживання з одного чоловіка 50грн

З дітей гроші не беремо!

тел. 0972972472 , 0951212632

Детальну інформацію шукайте на форумі або дзвоніть до нас!

Переглядів: 1560 | Додав: skole-podobovo | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 5